joi, 30 martie 2017

Concursul „Mousse şi suc – aici sunt vitaminele isteţe”

     Clasa a II-a A participă la Programul educațional și Concursul „Mousse şi suc – aici sunt vitaminele isteţe”. Organizatorul Programului și al Concursului este Asociația Poloneză a Producătorilor de suc (KUPS)
       Scopul Proiectului este de a promova în rândul elevilor care frecventează clasele pregătitoare și 1-4 ale școlilor primare obiceiuri alimentare sănătoase, cu un accent deosebit asupra proprietăților pozitive ale sucurilor și ale mousse-urilor naturale, fără conservanți.
       Una dintre activitățile organizate a fost cea de obținere a sucului natural din fructe proaspete prin stoarcere. Iată, câteva imagini:




duminică, 26 martie 2017

Concursul național ,,Stelele științei” - secția ,,Micul cercetător”

              În cadrul Concursului , <<micii cercetători>> din clasa a II-a A , sub îndrumarea prof.Dorina Bădescu au făcut mai multe experimente într-o activitate integrată . Titlul ,,Magia plantelor, apei și a magneților”

Concurs „Let's be ECO!!!”

       Elevii clasei a II-a A  au participat în luna februarie la Concursul Let's be ECO- Concurs de reutilizare creativă a materialelor. Proiectul a urmăritca, prin activitățile propuse, elevii să înteleagă importanța protejării mediului înconjurător și a conservării resurselor.